Ondernemersplein: online communicatie

Ondernemersplein logo

Voor Ondernemersplein ben ik webredacteur en -adviseur. Ik herstructureer delen van de content van de website. Samen met de partnerredacteuren (redacteuren van de overheden) denk ik na over de ondernemersvragen die een antwoord moeten krijgen. Ik deel opnieuw in, schrijf en herschrijf. Dat alles plaats ik vervolgens met contentmanagementsysteem Tridion op de site.

Over Ondernemersplein

Je wilt als (startend) ondernemer snel informatie hebben. De info van de (semi)overheid zoals de Kamer van Koophandel, Antwoord voor Bedrijven, CBS, RDW, Belastingdienst en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland vind je overzichtelijk gebundeld  op Ondernemersplein.nl.

Delen
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
'