Home

[one_third]

Tekst

(Her)schrijven, redigeren

Het klinkt misschien eenvoudig: een tekst schrijven. In de praktijk is het vaak anders. Het klinkt bijvoorbeeld net even anders op papier (of eigenlijk: op het beeldscherm) dan je in je hoofd had. Of de boodschap lijkt niet helemaal over te komen.

Als je tegen een tekstuele muur aan loopt, kan ik helpen. Met het schrijven zelf. Of het redigeren van een bestaande tekst.

>Naar ‘Tekst’

[separator_dots]

Voorbeelden

Bekijk mijn werk

Wil je mijn werk zien, of meer weten over mijn lopende projecten? Je kunt bij ‘voorbeelden’ een greep uit mijn portfolio vinden, ter beeldvorming. Neem daarna gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

>Naar ‘Voorbeelden’

[/one_third][one_third]

Advies

Tekst, web, social media

Je wilt iets delen met de wereld, een deel van de wereld, of een specifiek stukje van de wereld. Maar welke media en middelen moet je daarvoor gebruiken? Welk taalgebruik verwacht de doelgroep? Wel of juist geen persbericht, brochure, website of social media? Ik denk met je mee over hoe je de ‘klant’ het beste kunt bereiken. Daarnaast kan ik je goed adviseren op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid van de website.

>Naar ‘Advies’

[separator_dots]

Over MvD

MvD staat voor Mandy van Dijk. Simpel en duidelijk. Freelance journalist, (web)redacteur, adviseur (online) communicatie, tekstschrijver. Artikelen, persberichten, brochures, webteksten, (sollicitatie)brieven, scripties. Gespecialiseerd in online communicatie, onderwijs, religie. Schrijft in Nederlands en Engels. Bedenker en samensteller van de Urker Spreukenkalender.

>Naar ‘Over MvD’

[/one_third][one_third_last]

Urker Spreukenkalender 2015

Urker Spreukenkalender 2015

 

 

Lees meer over de Urker Spreukenkalender 2015, de tweede editie van de scheurkalender over het karakteristieke dorp (waar ik ben opgegroeid) in Flevoland. Of klik op de foto om naar de site van de USK zelf te gaan.

Meer info op de pagina van de Urker Spreukenkalender. 

[separator_dots]

Mijn social media

Link, volg, like!

MvD is uiteraard ook te vinden op Twitter, Facebook en Linkedin.

Twitter MvD tekst en adviesLinkedin Mandy van Dijk MvD tekst en adviesFacebook fanpage MvD tekst & advies Mandy van Dijk

[/one_third_last]