Referenties

De samenwerking met Mandy verloopt uitstekend, ze verzorgt onze social media uitingen en helpt bij het vertalen van Engelse brochures

De samenwerking met Mandy was erg fijn! Ik vond het erg lastig om mijn woorden gestructureerd en in de juiste bewoording op papier te krijgen. In een vrije sfeer kon ik met Mandy in gesprek gaan en hielp ze om mijn gedachten gestructureerd te vertalen naar de juiste woorden op papier. Met een fantastisch resultaat!

Wow, wat een mooi verhaal is het geworden. Als dit niet voor nog meer openheid zorgt dan weet ik het ook niet meer. We zijn super tevreden over hoe het op papier staat. Petje af.

Patricia en Kevin (interviews voor Uitgerekend Jij)

Mandy’s advies was om alles in goedlopende zinnen te verwerken. Niet opsommen, maar vertellen. Je sterke kanten op een duidelijke manier verwoorden, en vooral niet te bescheiden zijn. Vooral zaken noemen die van belang zijn voor die specifieke sollicitatie en onnodige informatie schrappen. Mandy kon zinnen vaak net even die ‘touch’ geven waardoor ze wat lekkerder liepen. En die ene zin, die uitsmijter waarin ik aangaf waarom ik nu juist bij dat bedrijf of die instelling wilde werken, die wist ze te benoemen. Ik ben regelmatig uitgenodigd voor een gesprek en dat was toch wel aan de input te danken die Mandy gaf.

Annet (Sollicitatiebrieven redigeren)

Welk genre of onderwerp we haar ook geven, Mandy levert altijd een uitstekend artikel aan. En dat al jarenlang.

Thijs Klaverstijn, hoofdredacteurSax

Mandy schrijft met open vizier. Haar teksten bevatten aanstekelijk enthousiasme en zijn tegelijkertijd ook meeslepend. De lezer deelt de voortdurende verwondering van de schrijver. Zelfs bij de meest saaie onderwerpen is Mandy in staat zich los te weken van de harde inhoud en op creatieve wijze de harde materie te ontstijgen. De gretigheid om (verantwoord!) te experimenteren zie je telkens terug in haar schrijfstijl. Tegelijkertijd staat Mandy altijd open voor suggesties om nog meer uit haar teksten te halen. Creatief waar het kan en kritisch als het moet. Daarmee verstaat Mandy de kunst van het balanceren tussen vorm en inhoud, de ultieme eigenschap voor creatieve schrijvers.