Ondernemersplein: webredacteur en chef ondernemersverhalen

Ondernemersplein logo

Voor Ondernemersplein was ik vier jaar lang webredacteur en -adviseur. Ik herstructureerde delen van de content van de website. Samen met de partnerredacteuren (redacteuren van de overheden) dacht ik na over de ondernemersvragen die een antwoord moeten krijgen. Ik deelde opnieuw in, schreef en herschreef. Daarnaast was ik Chef Ondernemersverhalen. Ik plande, bedacht, schreef en organiseerde de artikelen waarin ondernemers vertelden over hun bloeiende en  minder bloeiende ondernemersavonturen. Dat alles plaatste ik vervolgens in twee verschillende contentmanagementsystemen (waaronder Tridion, een beruchte en bekend bij overheidsinstellingen).

Over Ondernemersplein

Je wilt als (startend) ondernemer snel informatie hebben. De info van de (semi)overheid zoals de Kamer van Koophandel, Antwoord voor Bedrijven, CBS, RDW, Belastingdienst en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland vind je overzichtelijk gebundeld  op Ondernemersplein.nl.