Over MvD

Mandy van Dijk is MvD tekst & advies

Voor boeiende en begrijpelijke (online) teksten/communicatie

Voordat je mij gaat inhuren wil je natuurlijk weten wat voor vlees je in de kuip hebt. Snap ik. Meer over mij.

Wie is MvD

Mandy van Dijk van MvD tekst & adviesZij op die foto, dat ben ik. Nu heb je een gezicht bij de naam Mandy van Dijk. Geboren eind 1981. Woonde haar hele jeugd op Urk, ging in Zwolle journalistiek studeren en belandde prompt als bijna 19-jarige op kamers. Dat was in 2000. Laten we het zo zeggen: Zwolle bevalt goed.

Wat doet MvD

Ik ben journalist en tekstschrijver. Die twee beroepen zijn zo nauw aan elkaar gelinkt dat er eigenlijk een combinatiewoord voor zou moeten zijn.

Journalistiek

In mijn journalistieke portfolio lees je artikelen voor Reporters Online, KIJK’s Studiekeuzegids, de Loeki Glossy, Nederlands Dagblad, Algemeen Dagblad, hogeschoolbladen als Sax en ‘Win, VPRO Gids, Uitgerekend Jij en emigratiemagazine VertrekNL.

Tekstschrijver/pr-adviseur

Andere teksten schrijf ik voor bedrijven, verenigingen en stichtingen, maar ook voor particulieren. Vertel mij wat je wilt communiceren en ik ga met je om tafel om te kijken welke methode en welke aanpak de beste is. Mogelijk raad ik je aan om juist geen persbericht, artikel of blog aan het onderwerp te wijden, maar te kiezen voor een brief, brochure, social media campagne of een filmpje (en op welk platform dan). Of een combinatie, want met crossmediale inzet bereik je over het algemeen de meeste mensen.

Webredacteur/-adviseur

Tijdens mijn ruim 5 jaar als communicatiemedewerker specialiseerde ik me in online communicatie. Hoe richt je je website in, waar plaats je je call-to-action, wat is je call-to-action eigenlijk, wat moet er in je tekst staan en hoe schrijf je die vervolgens? Als jij niet precies weet hoe je ervoor zorgt dat mensen je site vinden, lezen én contact opnemen dan kan ik helpen.

Sociale media

Ook sociale media valt onder online communicatie. Want sociale media zijn nodig om mensen naar je website te leiden en contact te leggen met je doelgroep, je website heb je weer nodig als platform voor inhoudelijke informatie. Het één kan niet zonder het ander. Zorg dat deze twee poten van online communicatie elkaar versterken.

Boeiend en begrijpelijk

Als MvD tekst & advies schrijf ik jouw boeiende en begrijpelijke teksten. Adviseer ik je over de indeling van je site of welk communicatiemiddel je zou moeten gebruiken om het nieuws te verspreiden. Ben ik je mentor op het gebied van persberichten of social media.

Huur MvD in

Je weet nu meer over wie ik ben en wat ik doe. Kan ik je ergens mee helpen? Ik doe het graag. Neem meteen contact op. 

Anderen over Mandy van Dijk

Wil je weten wat anderen over mij te zeggen hebben? Dat lees je op de pagina met referenties.

Eenmalige bijdrage

Als je mijn werk waardeert en je waardering wilt laten blijken met een kleine bijdrage: dat kan! Zo zorg je ervoor dat ik mijn werk kan blijven doen, ook zonder opdrachtgevers.

Mijn gekozen donatie € -